alliesliiv.blogg.se

2014-10-28
22:52:00

Ringträning 28 oktober

Hej!
 
Idag har jag vart på ringträning med Bitch, mormor och Lucy. Det gick kanon och är väldigt stolt över "mina" hundar. Bitch blev verkligen trött så hon orkade inte stå upp när man skulle ställa upp hundarna och hon sov heeela vägen hem, man kan snacka om en trött hund. När alla hade gjort en gång var så fanns det tio minuter över så dem som ville prova gå i ringen igen fick göra det. Jag visste att Bitch aldrig skulle orka gå en gång till så jag frågade ifall jag kunde ta Lucy en gång, bara för att prova. Man kan ju säga såhär, HON VAR UNDERBAR!! 
Nästan alla sa att jag går bättre med stor hund än en liten, men jag ska självklart inte lämmna Bitch för det!  Det var några som började prata om juniohandler men det verkade ju jätte läskigt haha D:
Visst det skulle vart jätte kul att tävla i det och jag är verkligen villig att lägga ner all tid som krävs men det verkar så seriöst med sånt. Finalerna gick tydligen i Stockholm osv , så nej tack kanske senare..
 
MEN om jag hittar rätt hund som jag verkligen kommer bra överens med så kommer jag säkert ställa upp i det! För jag vill verkligen det men det känns somsagt för läskigt.
¨